Publicitate Online - SEM - SEO Cumpara
logo
 
CAUTA PRODUSE
OFERTE SPECIALE
Cadouri de Sarbatori
Sticle de Vin Personalizate
Sticle de Sampanie Personalizate
Globuri Personalizate
Seturi Globuri
Obiecte Promotionale
Tricouri Personalizate

NEWSLETTER
Doresc sa primesc informatii referitoare la noile preturi si promotii
 

Publicitate Online

Campaniile de Publicitate Online produc cele mai rapide efecte, cu rezultate cuantificabile.
Vom analiza impreuna profilul de marketing al companiei dumneavoastra, si vom alege cele mai potrivite metode de promovare online a produselor si serviciilor pe care le oferiti.

Oferta de servicii pentru publicitate online:

 • Campanii Google Adwords
  campanii de publicitate in reteaua de dispay Google Adwords
  ( SEM - Search Engine Marketing )
   
 • Campanii email
  trmiterea de mesaje de promovare a Promotiilor si Ofertelor firmei dumneavoastra catre adresele de email ale clientilor dumneavoastra existenti sau adresele unor potentiali clienti
   
 • Optimizare SEO
  optimizare site-uri pentru Motoarele de Cautare ( SEO - Search Engine Optimisation )
  optimizare on site - optimizarea continutului site-ului dumneavoastra ( texte, cuvinte cheie, continut )
  optimizare off site - construirea unei retele de linkuri catre pagina dvs. de internet ( inscriere in directoare, publicare articole, comentarii in forumuri, etc. )
   
 • Campanii promovare prin Social Media
  crearea si publicarea periodica de noutati in conturi de Facebook, Twitter, Linked Inn, etc.

Creem pentru dumneavoastra camanii de promovare online prin diverse metode, Campanii Goofle Adwords, Campanii de email, Optimizare pagini Web.
Pentru a fi eficiente, campaniile de promovare online necesita o planificare minutioasa executata de profesionisti. Ne vom ocupa de intregul proces de organizare al campaniilor dumneavoastra online, de la:

Analiza -> Planificare -> Implementare -> Masurarea Rezultatelor

Campanii Google Adwords

Va vom ajuta sa porniti prima dumneavoastra campanie Adwords. Daca nu aveti deja un cont de Adwords vom crea unul pentru dumneavoastra si vom efectua toate configurarile necesare pentru o campanie online eficienta.

ANALIZA: Vom efectua analiza profilului de marketing al produselor si serviciilor companiei, vom identifica cuvintele cheie potrivite pentru campania dumneavoastra. De asemenea vom analiza paginile web ale site-ului companiei catre care vom intrepta potentialii clienti directionati prin intermediul campaniilor de publicitate online.

PLANIFICARE: Odata tintele de marketing identificate, vom planifica impreuna desfasurarea campaniei de publicitate: durata campaniei, perioada de desfasurare, publicul tinta, teritoriile vizate si nu in ultimul rand bugetul de cheltuieli alocat.

IMPLEMENTARE: Crearea contului dvs Adwords si a Campaniei propriuzise in cadrul sistemlui Adwords.
Crearea Grupurilor de anunturi, a Reclamelor de tip Text sau Imagine, implementarea cuvintelor cheie, configurarea sumelor licitatate pentru cuvintele cheie vizate.

MASURAREA REZULTATELOR: Vom eploata posibilitatile oferite de sitemul Adwords petru crearea de Rapoarte relevante cu ajutorul carora vom masura eficienta campaniei, rezultatele obtinute in umra desfasurarii campaniei online, vanzarile realizate si sumele incasate.

In urma ultimei etape, aceea a masurarii rezultatelor, se va efectua o noua faza de analiza pe baza rapoartelor obtinute, se vor ajusta parametrii campaniei in vederea optimizareii maxime a fondurilor utilizate si a rezultatelor obtinute.

 

LOGIN
E-mail:
Parola: