Cum Cumpăr ?

Cum cumpăr ?

Cumpărarea produselor din magazinul nostru o puteți face online, telefonic sau prin email (pentru clienți existenți).

Comanda online

Produsul/produsele pe care doriți sa le comandați poat fi gasite prin navigarea pe site sau prin folosirea câmpului de căutare.

După adăugarea în cos a tuturor produselor pe care doriți sa le comandați, procesul de cumpărare se continua prin navigarea către pagina „Coș de cumpărături” (coltul dreapta-sus a paginii), verificarea conținutului coșusului de cumpărături și apăsarea butonului „CONTINUĂ CU FINALIZAREA COMENZII” si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

Metoda de livrare – Livrare prin Curier rapid (Transport gratuit la comenzii peste 500 lei)
Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (PLATA LA LIVRARE – ramburs numerar la livrarea coletului, prin CARD sau prin transfer bancar.

Dacă doriţi puteţi să creaţi un cont, odată cu plasarea comenzii. Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei generate, veţi putea sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la 0773873899 un agent de vanzari NBA.ro va va prelua comanda.

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la: office@nba.ro

Nu exista valoare minima pentru o comanda.