Politica de retur

Politica de retur

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Fie trimiți formularul de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării, fie duci produsul la sediul Safe Booking.

Detalii despre dreptul la retragere:

Cumpărătorul are dreptul sa se retragă din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Unele produse au o politică de retur specifică, îți recomandăm să citești condițiile mai jos.

Condiții generale pentru returul produselor vândute si expediate de NBA.ro:

În cazul în care produsul se returnează la sediu și modalitatea de plată a fost transfer bancar, returnarea banilor se face tot prin transfer bancar, și nu în numerar.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care l-ai primit și însoțit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Poți returna consumabilele sanitare (măști de protecție, mănuși, dezinfectant sau alte produse din categorie ) doar dacă acestea sunt sigilate și fără urme de folosință.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Produse din categoria Fashion

Poti returna produsele atât la sediul NBAro, cât si prin curier sau personal la oficiile postale, după completarea formularului de retur.

Produsul trebuie sa fie in aceeași stare în care a fost livrat, nepurtat, fără pete sau rupturi.

Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate în site la solicitarea returului. Dacă în coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzata.

Bine de stiut dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare:

Banii vor fi returnați în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online;

Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile calendaristice;

Pentru a returna un produs vă rugăm să completați formularul de aici.

Produse de tip comandă specială (indiferent de categorie), nu pot fi returnate.

  1. Completează formularul de retur, asigurându-te că produsul respectă condițiile de retur de mai sus.
  1. În formular, alege una dintre opțiunile de retur: schimb cu același model (schimb de mărime sau culoare), schimb cu un produs diferit vândut NBA.ro (si existent pe stoc) sau rambursarea sumei plătite la cumpărare.
  1. După aprobarea cererii, transmiteti produsul prin posta sau prin curier. NBA.ro va trimite curierul să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi.